O nama

Novo Lux je osnovan 1990 godine i za ovo vreme izrastao je u lidera u distribuciji i prodaji rasvete.
Zahvaljujući efikasnosti i fleksibilnosti u kombinaciji sa znanjem, iskustvom, novim idejama i profesionalnom pristupu, Novo Lux je danas firma sa preko 50 zaposlenih, 5 prodajnih salona i savremenim kancelarijskim, izložbenim i magacinskim prostorom. Novo Lux zastupa ili je diler niza poznatih italijanskih, nemačkih i austrijskih proizvođača rasvete. Taj broj se iz godine u godinu uvećava i proširuje.
Pored rasvete prodajni program se poslednjih godina proširuje na nameštaj i detalje za unutrašnju dekoraciju. Cilj nam je da kupac na jednom mestu može da pronađe sve za opremanje svoga doma ili radnog prostora.
Kvalitetni materijali, često kombinovani na neobičan, ali harmoničan način stvoreni su kreativnošću najpoznatijih svetskih dizajnera. Tokom godina rada sa najeminentnijim evropskim brendovima iz oblasti rasvete , nameštaja, dizajna izgradili smo integritet Novo Lux-a i stekli poverenje klijenata .
Ljubazno i stručno osoblje Novo Lux-a uvek je tu da izadje u susret specifičnim željama, a naši aduti su: profesionalnost, korektnost, fleksibilnost i kvalitet.

Svratite do nas i sami se uverite.

about_us